Velkommen til Kvindelig Sejlklub

Corona status

Sidst opdateret den 27. oktober 2020
Vinterkurserne i Kvindelig Sejlklub forsøges så vidt muligt genført med hensyntagen til de restriktioner der vil være i forhold til COVID-19. Nærmere oplysninger meldes ud i forbindelse med de enkelte kurser. 
Råd og anbefalinger kan findes på Dansk Sejlunions hjemmeside (link).
 
 
 
Kvindelig Sejlklub er et fællesskab for kvindelige sejlere uanset alder og forudsætning. Vi har plads til dig om du er helt grøn og har lyst til at gå på sejlerskole, er erfaren sejler og søger ligesindede legekammerater eller er bådejer.
 
På mange måder er Kvindelig Sejlklub et deleøkonomisk fællesskab. Klubben ejer for øjeblikket fire både, som bruges til skole- og kapsejlads samt fælles og private ture. Som fører i Kvindelig Sejlklub får man adgang til klubbådene. Klubbens fællesskab er således et fordelagtigt alternativ til at købe egen båd eller et godt sted at starte, hvis man overvejer at investere selv.

Vi er i dag cirka 110 medlemmer, hvoraf 25 sejler på vores sejlerskole, der drives af frivillige instruktører og ledere. Alt arbejde med at vedligeholde klubbådene, klubhuset og havnefaciliteter foregår ligeledes ved frivilligt arbejde af klubbens medlemmer.

Vi holder til i Kalkbrænderihavnen i København tæt på Nordhavn Station og O2. Du er altid velkommen til at kigge forbi Bro 7, hvis du er nysgerrig efter at vide mere. Skole-, kap- og sæsonsejladsholdene mødes mandag til torsdag klokken 17.30 fra maj til september.

Vel mødt - og ohøj!

Nyt fra KvS

Orientering om undersøgelse i forbindelse med Nordhavnstunnellen - LINK 

 
 

Billeder fra KvS

Følg os på facebook