Info vedr. afhentning

Når betaling er gennemført via links nedenfor skal du kontakte Tina på vitusb43@gmail.com og aftale, hvordan du får udleveret den.

Bemærk at nøglechip til klubuset på 1. sal købes hos havnefogeden. Nøglechip købt hos havnefogeden refunderes ikke.

Nøgle, A - nøgle
Beskrivelse

Her kan du købe en nøgle, som virker til låsen i døren til klubbens kontor og til alle klubbåde. Nøglen koster kr. 200, som refunderes når nøglen tilbageleveres. Nøglen udleveres af klubbens nøgleansvarlige. Se kontaktoplysninger nedenunder.

Når du har betalt for nøglen, skal du kontakte klubbens nøgleansvarlige Tina på vitusb43@gmail.com og aftale, hvordan du får udleveret nøglen.
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant
Klubstander til båd
Beskrivelse
Når du har betalt for standeren, skal du kontakte klubbens standeransvarlige Tina på vitusb43@gmail.com og aftale, hvordan du får udleveret den.
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant