Sejlklubben København

OBS: DM for Spækhugger er flyttet til Hellerup Sejlklub. Læs mere her: https://www.manage2sail.com/da-DK/event/SP#!/

Da Kvindelig Sejlklub og Sejlklubben København bød ind på at være værter for DM 2020 for Spækhugger, var det med baggrund i at vi ønskede at afholde et brag af et jubilæumsstævne og –fest.

I mellemtiden har COVID-19 sat sit præg på verden og har for mange gjort hverdagen anderledes. I den forbindelse er der noget som vi alle fortsat kan gøre uændret, men der er også en del ting som er forandret.

Der, hvor den største udfordring ses er i forhold til de sociale aktiviteter på land. Uanset at det formenligt vil være forventeligt, at forsamlingskravet for foreninger under DIF, vil være på 200 personer til august, er der fortsat anbefalingerne om afstand som gør sig gældende. Umiddelbart er der fra myndighederne ikke indikeret noget om at der vil blive ændret for disse anbefalinger.

Der ønskes på ingen måder at gå på kompromis med anbefalingerne om afstandskrav ved de sociale aktiviteter - hverken anbefalingerne fra myndighederne eller DIF og Dansk Sejlunion. Derfor anses det ikke for muligt at afholde den fest som var lagt i støbeskeen. I forlængelse af dette er det også observeret, at der blandt sejlere er forskellige holdninger til hvorvidt afstandskrav skal overholdes eller ej.

Udover at sejlklubberne skal sikre at de frivillige har mulighed for at udføre det frivillige arbejde i overensstemmelse med retningslinjerne, så skal de frivillige ikke sættes i en situation, hvor det bliver nødvendigt at henstille en sejler til at holde afstand, bedre håndhygiejne mv.

Med baggrund i ovenstående er det ikke muligt at holde jubilæumsfesten.

Sæt kryds i kalenderen

20.- 22. august 2020

OPEN

Danmarksmesterskab 2020, spækhugger

50 års jubilæumsstævne

Kvindelig Sejlklub og Sejlklubben København er i 2020 værter for  DM for spækhugger.

Mesterskabet er åbent for alle, som opfylder kravene som stilles i statutter for Danmarksmesterskaber  og Spækhuggerklubbens klasseregler.

Såfremt at stævnet ikke kan gennemføres grundet retningslinjer ( lovgivningen, vejledninger mv) som følge at COVID-19, vil de indbetalte beløb blive  returneret til den person som har indbetalt pengene.

Udover de præmier som statutterne definerer, vil der også være præmie til bedste kap-skolehold og bedste skolehold ( elever som er igang med at tage duelighedsbevis).

Mangler du et hold, eller mangler du en båd at sejle på så send en mail til: dm2020@kvindelig-sejlklub.dk

Der vil være fokus på bæredygtighed og et rent havmiljø, hvorfor du  kan forvente at blive præsenteret for materiale fra bl.a. havmiljøvogter

Mens du venter,  kan du nyde nogle stemningsbilleder fra 2018.

Spækhuggerens konstruktør Peter Bruun, Indehaver af Peter Bruuns Bådebyggeri