KALKBRÆNDERIHAVNEN

 

KvS holder til i Kalkbrænderihavnen, der ligger ved Svanemølleværket og er nabohavn til Svanemøllehavnen. KvS lejer bådpladser og lokaler hos naboklubben Sejlklubben København, som driver havnen. Havnen har omtrent 260 bådepladser fordelt på 9 broer (8 flydebroer og én bro med faste pæle).

Vi byder alle gæstesejlere velkommen og i højsæsonen, hvor mange af vores faste bådpladstagere er på sommertogter, er der god plads til besøgende.

Kalkbrænderihavnen er en del af Københavns havn og er indgangen til Nordhavn samt resten af København. Havnen ligger lige ved metrostationen Orientkaj og Nordhavnstation, hvorfra du er i centrum af København indenfor få minutter. 

Havnen ligger i den blomstrende bydel Nordhavn og er i gåafstand til dagligvarebutikker, restauranter, take-away, havnebadet Sandkaj og meget mere.

Kalkbrænderihavnen er en A-havn og er en del af Frihavnsordningen. Bådene ligger sikkert i læ for alle vinde. Vær opmærksom på kastevinde fra værket ved ind- og udsejling.

BÅDPLADS 

 

For at skrive dig op til venteliste til bådplads, skal du have været aktivt medlem af Kvindelig Sejlklub de foregående 12 måneder. Det gælder både for vandplads og for landplads.
 

Læs mere om bådplads  Se brooversigt her

 

 

HAVNEKONTOR

 

På venstre side af klubhuset i stueetagen finder du havnekontoret til Kalkbrænderihavnen (lige ved den grå markise på billedet). Havnekontoret administreres af SKK. 

Kontakt til havnekontor
Mail: havnekontoret@sejlklubbenkbh.dk
Telefon: +45 53 81 70 11
Adresse: Sundkrogskaj 19, 2100 København Ø

Havnekontorets åbningstid
Telefontid: Tirsdag & Torsdag kl. 10 – 16
Kontortid: Tirsdag & Torsdag kl. 12 – 16

Gas, el, diesel og miljøstation

  • Salg af gas: Havnekontoret sælger gas i sommerperioden i kontorets åbningstid
  • El og vand: Max. 2 Amp. og vand på alle broer. Der skal måler på alle elkabler. Måler kan hentes på havnekontoret mod et depositum.Ønsker du 10 Amp stik, så henvend dig på på havnekontoret
  • Diesel: Nærmeste tank er Tuborg havn
  • Miljøstation/tømning af holding tank: Ved vestlige kaj i havneløbet

PARKERING

 

Der er kun få parkeringspladser i havnen, som er gratis at parkere på. Se grundigt efter skiltningen på parkeringspladserne.

De resterende pladser administreres af tre forskellige betalingsapps: APCOA, PLOT og PARQO.

 

Se parkeringsoversigten

 

LANDPLADSEN

 

I Fiskerihavnen længere ude på Nordhavn har KvS og SKK landpladsarealer, hvor klubbådene og medlemmernes både kan blive opbevaret på land over vinteren og/eller sommeren.

Adresse: Østersøvej 26, 2150 Nordhavn.
 

Læs mere om bådpladser  Se landpladskort

 

NØGLER

 

Nøgle til Klubhuset på 1. sal og toilet/bad: Købes på havnekontoret. Det er en personlig kodet chipnøgle, så husk at have dit medlemsnummer med.

Nøgle til Klubbådene, "Kontoret" og skure: Købes her på hjemmesiden.

Nøgle til Landpladsen, herunder masteskurene og varmestuen (bådejere): Købes på havnekontoret.